vineri, 13 aprilie 2007

RoSms.ro

Rosms.ro este un site care isi plateste membrii pentru a primii sms'uri.

Citez de pe site-ul lor:

Informatii rapide si directe

Serviciile SMS oferite de site-ul nostru sunt ideale pentru toate companiile care doresc sa transmita informatii clientilor, partenerilor sau angajatilor intr-un mod ieftin, rapid si direct.
Functionarea este extrem de simpla si iti permite transmiterea informatiei catre grupurile tale de interes. Un singur click si informatia poate fi raspandita instantaneu prin mii de SMS-uri.

Utilizatori si membrii

Daca te-ai inscris la roSMS.ro ca si utilizator ai posibilitatea de a trimite SMS individual si de grup. roSMS iti permite gestionarea grupurilor spre care se trimite SMS. Poti trimite SMS spre grupuri proprii sau sa-ti cauti destinatarii in baza noastra de membri.

Daca te-ai inscris la roSMS.ro ca si membru ai posibilitatea de a castiga bani pentru fiecare mesaj de informare sau publicitate pe care-l receptionezi. Poti apoi sa achizitionezi mai ieftin produse din magazinul nostru : telefoane mobile, accesorii telefoane, cartele prepay, mp3.

Castigurile sunt mici (0,05 RON/mesaj) dar cu o mica retea de referali ele pot creste destul de tare.Pentru un referal de gradul 1 primesti inca 0,04 RON/mesaj, iar pentru un referal de gradul 2 inca 0,03RON/mesaj.

Un comentariu:

Adi spunea...

Alea nu sunt castiguri, e munca de chinez batran.

securitate it
Adrian Tanase
cik
blog
funny video

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner