luni, 16 aprilie 2007

Waytoprofit.net

Waytoprofit.net este un monitor de autosurfuri si de hyipuri. De asemenea ei mai platesc si pe vizitatori unici trimisi catre situl lor insa doar daca acestia vin de pe unele domenii aprobate de ei care apar pe situl lor.Platesc pana la 0.05$ pe vizitator si 5% din castigurile referalilor.Minimul de plata este 0.50$.Eu am cerut chiar azi o plata de la ei (0.55$) si acuma seara mam si trezit cu banii in contul E-gold.Linkul lor l-am promovat in semnatura de pe forumurile talkgold si mmg, unde primeam pentru fiecare click 5 centi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ti-ai propus sa faci 100.000 de euro din nimic. Is curios si m-as bucura daca mi-ai raspunde in cat timp vrei sa faci banii aia.

cristi spunea...

Nu am stabilit nici o limita de timp.
Totul a pornit de aici:
http://www.fabricadebani.com/forum/index.php?showtopic=2802
Cu blogul asta doar vroiam sa arat ca se pot face bani pe internet pornind de la zero. Cu banii pe care i-am strans pana acuma as putea sa iau un domeniu pe care sa dezvolt un site. Din pacate timpul nu imi permite acuma ca sa fac lucrul asta(vine bacu' :(( ),dar pe la vara cine stie.....

Anonim spunea...

salut! da-mi voie sa ma prezint. ma intitulez macacul cinic de pe blogul trulyluly. raspunsul este: da, se pot face acesti bani, dar nu de catre oricine. dar ai putea sa vezi sfaturile mele chiar pe blogul meu. si trebuie si o limita de timp totusi, pentru ca daca faci banii astia in 60 de ani, nu mai e interesant deloc.

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner